Жителька невеличкого австралійського містечка Ред Кліфс Вікторія Боуен розповіла, як їй вдалося скинути 47 кілограмів, а ще 29-річна мати двох дітей зізналася, з якої страви розпочинає свій день, що їсти на обід та чим вечеряє, пройшовши непростий шлях схуднення.


Вікторія Боуен скинула майже 50 кілограмів / Фото instagram

І ще Як правильно рахувати калорії: дієтологиня назвала найпоширеніші помилки

Так, Вікторія вирішила кардинально змінити свій раціон і спосіб життя, коли ваги перевалювали за 120 кілограмів. Через надмірну вагу австралійка не могла повноцінно проводити час з дітьми, приділяти час чоловікові та просто насолоджуватися життям.

Для початку Боуен відмовилася від шоколаду, чипсів, фастфуду та почала харчуватися здоровою їжею. І ось приклад одного із можливих денних раціонів Вікторії:

  • Сніданок: вівсяна каша, заправлена полуницею;
  • Обід: мексиканське тако з рисом і салатом;
  • Вечеря: піта з яловичиною.


Австралійка нині харчується лише здоровою їжею / Фото instagram

Читайте також Яка їжа підійде для перекусу: найкращі варіанти від відомої дієтологині

День не обходить і без легких перекусів, для яких жінка обирає овочеві чипси, фрукти та протеїновий смузі на основі мигдального молока і бананів. Крім цього, австралійка щодня гуляє з синами і відвідує тренажерний зал.

Після схуднення її життя повністю змінилося, вона почувається набагато впевненішою у собі і щасливою.


Після схуднення жінка насолоджується життя на повну / Фото instagram