Одним з таких є пісний пиріг з сочевиці. Як його приготувати – розповіла фітнес-тренерка Марина Боржемська.

Цікаво Що їсти на вечерю та о котрій годині: поради відомої дієтологині

Пісний сочевичний пиріг

Що знадобиться:

  • Сочевиця – 200 грамів.
  • Кокосові вершки – 50 грамів.
  • Морква – 2 штуки.
  • Цибуля – 1 штука.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Кукурудзяне борошно – 4-5 столових ложок.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець – за смаком.
  • Куркума – за смаком.
  • Оливкова олія – 1 столова ложка.

Смачний пиріг із сочевиці можна їсти в піст / Фото Pixabay

Корисно ТОП-10 простих правил, які допоможуть бути в формі

Як готувати:

  • Сочевицю відварюємо.
  • Цибулю та моркву пасеруємо на повільному вогні, додаємо оливкову олію і часник, тушкуємо кілька хвилин.
  • Сочевицю перебиваємо занурювальним блендером.
  • Додаємо до сочевиці вершки, овочі, куркуму і борошно. Все солимо і перчимо.
  • Випікаємо пиріг у духовці 30 хвилин за температури 180 градусів.