Такою стравою є томатний суп з сочевицею. Улюбленим рецептом поділилася фітнес-тренерка Аніта Луценко.

Цікаво Як готувати 6 прийомів їжі й не витрачати багато часу: лайфхаки для схуднення

Томатний суп з сочевицею

Час приготування – 40 хвилин. В одній порції – 255 ккал.

Інгредієнти (на 4 порції):

  • Овочевий або м'ясний бульйон – 1 літр.
  • Червона сочевиця – 1 склянка (попередньо слід на 30 хвилин замочити в холодній воді).
  • Томатний соус або томати у власному соку – 1 склянка.
  • Цибуля – 1 штука.
  • Селера – ½ стебла.
  • Морква – ½ штуки.
  • Копчені ковбаски – 100 грамів.
  • Часниково-імбирна паста – 1 чайна ложка.
  • Оливкова олія – до смаку.
  • Сіль – до смаку.

Смачний суп сподобається і дорослим, і дітям / Фото Pixabay

Зверніть увагу Це сексуально: фітнес-тренерка показала, як зробити красиві плечі

Приготування:

  • У бульйон додаємо сочевицю і доводимо до кипіння.
  • Нарізаємо цибулю, селеру та моркву дрібними кубиками. Обсмажуємо з часниково-імбирною пастою на оливковій олії.
  • Додаємо томатний соус і тушкуємо ще 5 – 10 хвилин.
  • Додаємо овочеву суміш у бульйон і варимо на слабкому вогні близько 20 хвилин (до готовності сочевиці).
  • Подавати з тонко нарізаними ковбасками.

Як приготувати суп: дивіться на відео