Дієтолог Андрій Невський вирішив згадати дитинство і приготував популярний салат з 90-х – мімозу. Правда, зробив він дієтичну версію страви. Такий салат сподобається навіть тим, хто не дотримується дієти. А ще – це відмінний варіант для смачного обіду.

І ще Три варіанти смачного обіду для всієї родини: які продукти потрібні

Мімоза: дієтичний рецепт салату

Інгредієнти

  • консервована риба у власному соку (тунець) – 185 грамів;
  • яйце – 4 штуки;
  • відварена морква – 1 штука;
  • відварена картопля – 3 штуки;
  • ріпчаста цибуля – 1 штука;
  • йогурт;
  • сіль.

Спосіб приготування

  1. Розділіть жовтки і білки та потріть їх окремо.
  2. Натріть на тертці картоплю, моркву, наріжте дрібно цибулю.
  3. Вилийте з риби сік та розімніть виделкою.
  4. Викладіть шарами: білок, йогурт, половина риби, цибуля, йогурт, картопля, йогурт, друга половина риби, йогурт, жовтки.

Смачного!

Читайте також Плов зі свининою: дієтолог поділився домашнім рецептом для тих, хто худне