Дієтолог Андрій Невський вирішив згадати дитинство і приготував популярний салат з 90-х – мімозу. Правда, зробив він дієтичну версію страви. Такий салат сподобається навіть тим, хто не дотримується дієти. А ще – це відмінний варіант для смачного обіду.
І ще Три варіанти смачного обіду для всієї родини: які продукти потрібні
Мімоза: дієтичний рецепт салату
Інгредієнти
- консервована риба у власному соку (тунець) – 185 грамів;
- яйце – 4 штуки;
- відварена морква – 1 штука;
- відварена картопля – 3 штуки;
- ріпчаста цибуля – 1 штука;
- йогурт;
- сіль.
Спосіб приготування
- Розділіть жовтки і білки та потріть їх окремо.
- Натріть на тертці картоплю, моркву, наріжте дрібно цибулю.
- Вилийте з риби сік та розімніть виделкою.
- Викладіть шарами: білок, йогурт, половина риби, цибуля, йогурт, картопля, йогурт, друга половина риби, йогурт, жовтки.
Смачного!
Читайте також Плов зі свининою: дієтолог поділився домашнім рецептом для тих, хто худне