Всім, хто тримає піст, хочеться приготувати щось новеньке. Однією з таких страв є сочевичний суп, рецептом якого поділилася фітнес-тренерка Марина Боржемська.
Читайте Чим замінити майонез: 5 смачних і корисних соусів для тих, хто худне
Багато хто просив рецептик сочевичного супу. Ділюся з вами моїм улюбленим рецептом. Підійде і для тих, хто тримає піст,
– зазначила Боржемська.
Сочевичний суп
Інгредієнти:
- Вода – 2,5 літра.
- Сочевиця – 1 склянка.
- Картопля – 3-4 штуки.
- Морква – 2 штуки.
- Цибуля – 1 штука.
- Часник – 2 зубчики.
- Перець капі – 2 штуки.
- Перець чилі – 1 штука.
- Сушена зелень – за смаком.
Суп з сочевиці – це смачно і корисно / Фото Pixabay
Цікаво Для тих, хто дотримується Великого посту: тренерка назвала незвичайний рецепт
Як приготувати:
- Промиту сочевицю опускаємо в холодну воду.
- Кубиками нарізаємо картоплю, кружечками – моркву, подрібнену цибулю. Кидаємо овочі в киплячу воду.
- Додаємо нарізаний соломкою перець капі та чилі, сіль і спеції за смаком, сушену зелень, корінь петрушки. Варимо протягом 30 хвилин.
- Збиваємо все блендером, додаємо часник і перемішуємо.