Основні інгредієнти – кабачки та помідори. Рецептом поділилася дієтологиня Світлана Фус.
Важливо Чим небезпечне голодування: факти, яких ви не знали
Кабачкова запіканка з помідорами
Інгредієнти:
- Кабачки – 800 грамів.
- Помідор – 1 штука.
- Яйця – 2 штуки.
- Сіль – до смаку.
- Твердий сир – 120 грамів.
- Пшеничне борошно – 120 грамів.
- Рослинна олія – 1 чайна ложка. ⠀
На приготування запіканки піде трохи часу / Фото eda
Цікаво Як тримати руки в тонусі: наочне відео від чемпіонки України
Як приготувати:
- Кабачки миємо й очищаємо від шкірки. Натираємо на великій тертці.
- Кабачкову масу віджимають від зайвого соку. Додаємо яйця й добре перемішуємо.
- Подрібнюємо сир і половину додаємо до кабачкової маси. Солимо все й перемішуємо.
- Додаємо просіяне борошно.
- Помідор нарізаємо круглими скибочками й викладаємо поверх кабачків. ⠀
- Посипаємо запіканку сиром, що залишився, й відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
- Готова запіканка має охолонути, після чого страву можна подавати.