Насправді булочки і хліб можна їсти, якщо в їх складі – правильні інгредієнти, розповіла нутриціолог Валерія Клебан у своєму Instagram.
Читайте Чи можна їсти макарони при схудненні: з'явилося цікаве пояснення
Булочки, плюшки, тортики – мрія ласунки, але як бути, якщо ти хочеш бути здоровим і струнким? Адже склад солодощів залишає бажати кращого – купа простих вуглеводів, жирів і різноманітної хімії. Вони ведуть до набору зайвої ваги і появи целюліту. Зовсім відмовлятися від випічки не обов'язково, – зазначила Клебан.
Які борошняні вироби можна їсти при схудненні
Вона пояснила, що вранці можна побалувати себе борошняними смаколиками. Однак вони повинні бути виготовлені з правильних інгредієнтів, до яких відносяться:
- Висівки
- Цільнозернове борошно
- Борошно з полби та інші корисні види
- Клітковина
- Вівсяні пластівці.
Використовуйте для випічки правильні інгредієнти / Фото eg
Цікаво Який сир можна їсти при схудненні
Всі зазначені інгредієнти є складними вуглеводами, а це значить, що вони не підвищують глюкозу в крові, зберігають почуття ситочті надовго, а також насичують організм корисними речовинами і не провокують появу надмірної ваги.
Правила приготування "правильної" випічки
- Якщо у рецепті вказано кисломолочний продукт – беріть низької жирності.
- Цукор замініть на сахзам або сиропи.
- Випікайте у силіконових формочках – без масла.