Салат з креветками, фетою та зеленню стане прекрасною вечерею. Рецептом поділилася фітнес-тренерка Марина Боржемська.

Цікаво Тільки поїла і вже голодна: які продукти викликають апетит

Салат з креветками

Інгредієнти:

  • Листя салату – 40 грамів.
  • Рукола – 30 грамів.
  • Огірок – 1 штука.
  • Солодкий перець – ½ штуки.
  • Сир Фета – 30 грамів.
  • Креветки – 70 грамів.
  • Авокадо – ½ штуки.
  • Кунжутна олія – 2 чайні ложки.
  • Соєвий соус – 1 столова ложка.

Креветки стануть відмінною вечерею / Фото Pixabay

Читайте Названо 3 поширених помилки у харчуванні

Як приготувати:

  • Руколу та листя салату миємо й викладаємо на тарілку.
  • Нарізаємо огірок, солодкий перець, авокадо та сир. Викладаємо на зелень.
  • Креветки відварюємо, очищаємо і викладаємо зверху.
  • Салат заправляємо кунжутною олією та соєвим соусом.