Запорука вдалого схуднення – улюблена їжа. Дієтологиня Надія Пахірко не втомлюється повторювати, що зовсім не потрібно на дієті давитися несмачними стравами, треба підбирати рецепти з тих продуктів, які любите. Адже для ефективного спалювання зайвих кілограмів має бути дефіцит калорій і баланс білків, жирів та вуглеводів.

І ще Рецепт омлету в пакеті: як приготувати ситний сніданок з дитинства – відео

На цей раз фахівець поділилася рецептом малокалорійних оладків, але при цьому білки, жири і вуглеводи в нормі. Після такого сніданку у вас буде ситість протягом 3 – 4 годин.

Оладки з яблуками та ягодами
Оладки з яблуками та ягодами / Фото unsplash

Оладки з яблуками: покроковий рецепт

Інгредієнти

  • Борошно цільнозернове – 130 грамів;
  • Яйце – 1 штука;
  • Кефір 1% – 70 мілілітрів;
  • Яблуко – 150 грамів;
  • Сир 2% – 70 грамів;
  • Розпушувач – 5 грамів;
  • Сіль, цукрозамінник на смак.

Спосіб приготування

  1. Змішайте борошно і яйце.
  2. Додайте кефір, сир, розпушувач та щіпку солі і цукрозамінника за бажанням.
  3. Яблука натріть на тертці або наріжте кубиками, після чого додайте у тісто і все перемішайте.
  4. Смажте на сухій сковороді з хорошим антипригарним покриттям з двох сторін як звичайні оладки.
  5. Подавати можна з ягодами.

Смачного!

Читайте також Салат із кульбаби: що в ньому особливого та як приготувати