Джерело: ютуб-канал Роба Рівери

Як відомо, картопля належить до досить дієтичних та низькокалорійних продуктів, якщо не брати до уваги картоплю-фрі і чипси. У цьому овочі багато корисних елементів: людина отримує з нього клітковину, білок, антиоксиданти, калій вітаміни C і В6. Але чи означає це, що тільки на картоплі можна побудувати всю програму харчування? Рівера вирішив спробувати.


Роб Рівера готував картоплю без солі / Фото youtube

Коли я починав, я важив 62 кілограми, а об'єм моєї талії був 78 сантиметрів. Мені було дуже цікаво, чи зміняться якісь параметри,
– зізнався Роб.

Це цікаво Від пишнотілої студентки до тренерки: історія, яка мотивує почати займатися спортом уже сьогодні


За тиждень блогер скинув 3 кілограми / Фото youtube

Блогер готував картоплю без додавання олії та практично без солі. Він почав з трохи приправленої спеціями картоплі і води на сніданок. Чоловік зазначив, що це дозволило йому зберігати відчуття насичення на більшу частину дня. Проте через кілька днів картопляної дієти Роб відчув невелику слабкість – рівень цукру знизився, впали електроліти. Йому довелося додати до страв трохи солі і з'їсти кілька фруктів, це допомогло.

Читайте також Блогер показав, як схуднути на 10 кілограмів без залу і їсти при цьому більше: але є один нюанс

Я схуд приблизно на 3 кілограми і втратив десь 2 сантиметри в талії. В принципі, вживання будь-якої низькокалорійної їжі впродовж тижня приведе приблизно до такого ж результату, але без цукру і солі я б не впорався,
– додав Рівера.

Повну історію експерименту блогера Роба Рівери дивіть у відео: