Сезон кабачків у розпалі, тож пора розповісти, які незвичні страви з них можна готувати. Саме до цієї когорти належать й кабачкові вафлі, які ще дієтичніші, ніж оладки з кабачків. А все тому, що їх не потрібно смажити на олії. Для цих вафель підходить будь-який кабачок – хоч звичайний салатовий, хоч жовтий, хоч цукіні. А готуються вони дуже швидко й просто.

І ще Сніданок за лічені хвилини: рецепт смачного омлету з домашнім сиром і помідорами

Як приготувати кабачкові вафлі: покроковий рецепт

Інгредієнти на 2 порції

  • кабачок / цукіні – 2 маленьких або 1 великий;
  • яйце – 1 штука;
  • борошно з полби / вівсяне / гречане / рисове – 2 – 3 столові ложки.

Спосіб приготування

  1. Кабачок наріжте невеликими кубиками.
  2. Всі інгредієнти після цього змішайте у блендері (борошно додавайте поступово) і залиште на 15 хвилин, щоб мука розбухла.
  3. Приготувати вафлі можна у вафельниці або посмажити як оладки, на сковорідці, або запекти як мафіни у духовці.

Читайте також Простий рецепт на вихідні: овочеві рулети з куркою та сиром