Брускета – це італійська закуска, яку заведено подавати перед основними стравами для збільшення апетиту, проте ця страва може бути й повноцінним сніданком. Нутриціологиня Надія Пахірко поділилася рецептом сирної брускети.

І ще Як перекушувати впродовж дня без шкоди для фігури: важливі нюанси

Рецепт сирної брускети

Інгредієнти

  • Хліб цільнозерновий – 70 грамів;
  • Яйце – 2 штуки;
  • Сир до 25% – 70 грамів;
  • Сир домашній м'який 2% – 60 грамів;
  • Зелень – 30 грамів.

Спосіб приготування

  1. Хліб підсушіть у тостері або духовці.
  2. Сир натріть на тертці або наріжте невеликими кубиками.
  3. Змішайте сир, яйця, сир домашній, подрібнену зелень та розподіліть цю масу на хліб.
  4. Відправте у духовку на 10 хвилин при температурі 180°C.

Смачного!

Читайте також Легкий салат з куркою, авокадо і перцем: тренерка поділилася рецептом