Нутриціологиня Надія Пахірко розповіла, як легко та швидко приготувати бананові оладки. Вони ідеально підійдуть для сніданку тим, хто дотримується дієти. Зберігайте рецепт у свою скарбничку та худніть смачно!

І ще: Шакшука: швидкий рецепт ізраїльської страви, яка ідеально підходить для сніданку – відео

Бананові оладки: покроковий рецепт приготування

Інгредієнти

  • Банан – 180 грамів;
  • Яйця – 2 штуки;
  • Борошно пшеничне цільнозернове – 40 грамів;
  • Замінник цукру та сіль – на смак.

Як приготувати бананові оладки

  1. Розімніть банан виделкою, додайте яйця та борошно – усе перемішайте.
  2. Посоліть на смак.
  3. Випікайте оладки на повільному вогні без олії.
  4. Подавати можна з йогуртом або сметаною.

Смачного!

Читайте також Що приготувати на вечерю: легкий літній салат для всієї родини