Щоб свята не позначалися на фігурі, треба готувати смачні й правильні страви! Так, Надія Пахірко поділилася рецептом салату, який можна їсти як повноцінну вечерю. Зберігайте у скарбничку і худніть смачно!
І ще Рецепт домашньої шаурми з куркою для тих, хто на дієті: покрокове приготування у відео
Салат з грибами та креветками
Інгредієнти
- Креветки очищені – 140 грамів;
- Печериці – 160 грамів;
- Капуста пекінська – 220 грамів;
- Морква – 160 грамів;
- Йогурт натуральний 3% – 110 грамів;
- Часник – 7 грамів.
Спосіб приготування
- Креветки відваріть у підсоленій воді.
- Печериці поріжте і потушкуйте з невеликою кількістю води на сковороді.
- Капусту дрібно поріжте, моркву натріть на тертці.
- Для заправки йогурт змішайте з подрібненим часником і додайте спеції.
- Салат викладіть шарами: креветки – гриби – капуста – морква.
- Кожен шар перемащуйте заправкою.
Смачного!
Читайте також Можна навіть тим, хто худне: як приготувати правильну домашню ковбасу