Ягідне суфле готується дуже швидко та без випікання. Рецептом цього десерту поділилася фітнес-тренерка Марина Боржемська.

Цікаво Що потрібно робити для схуднення: прості кроки, які підійдуть кожному

Ягідне суфле

Інгредієнти:

  • Ягоди – 200 грамів.
  • Желатин – 10 грамів.
  • Молоко – 100 грамів.
  • М'який cир – 250 грамів.
  • Підсолоджувач (стевія, мед) – до смаку.

Ягідне суфле сподобається як дорослим, так і дітям / Фото cookpad

Читайте Легкий пудинг з полуницею та черешнею: літній десерт від фітнес-тренерки

Як приготувати:

  • Желатин заливаємо молоком і залишаємо набухати.
  • З'єднуємо ягоди. Попередньо їх можна протерти через сито.
  • М'який сир і підсолоджувач збиваємо до однорідної консистенції.
  • Набряклий желатин підігріваємо до розчинення (важливо: не кип'ятимо).
  • З'єднуємо сирно-ягідну масу з желатином, після чого розливаємо суміш по формах.
  • Прибираємо десерт у холодильник на 2 години.