Ягідне суфле готується дуже швидко та без випікання. Рецептом цього десерту поділилася фітнес-тренерка Марина Боржемська.
Цікаво Що потрібно робити для схуднення: прості кроки, які підійдуть кожному
Ягідне суфле
Інгредієнти:
- Ягоди – 200 грамів.
- Желатин – 10 грамів.
- Молоко – 100 грамів.
- М'який cир – 250 грамів.
- Підсолоджувач (стевія, мед) – до смаку.
Ягідне суфле сподобається як дорослим, так і дітям / Фото cookpad
Читайте Легкий пудинг з полуницею та черешнею: літній десерт від фітнес-тренерки
Як приготувати:
- Желатин заливаємо молоком і залишаємо набухати.
- З'єднуємо ягоди. Попередньо їх можна протерти через сито.
- М'який сир і підсолоджувач збиваємо до однорідної консистенції.
- Набряклий желатин підігріваємо до розчинення (важливо: не кип'ятимо).
- З'єднуємо сирно-ягідну масу з желатином, після чого розливаємо суміш по формах.
- Прибираємо десерт у холодильник на 2 години.