Як приготувати смачний пісний пиріг: рецепт від фітнес-тренерки
18 квітня 2021,
20:34
Читать новость на русском
Джерело:
Інстаграм Марини БоржемськоїУ Великий піст хочеться побалувати себе чимось новеньким і смачним. Для цього існують нові рецепти, які урізноманітнюють раціон.
Одним з таких є пісний пиріг з сочевиці. Як його приготувати – розповіла фітнес-тренерка Марина Боржемська.
Цікаво Що їсти на вечерю та о котрій годині: поради відомої дієтологині
Пісний сочевичний пиріг
Що знадобиться:
- Сочевиця – 200 грамів.
- Кокосові вершки – 50 грамів.
- Морква – 2 штуки.
- Цибуля – 1 штука.
- Часник – 3 зубчики.
- Кукурудзяне борошно – 4-5 столових ложок.
- Сіль – за смаком.
- Перець – за смаком.
- Куркума – за смаком.
- Оливкова олія – 1 столова ложка.
Смачний пиріг із сочевиці можна їсти в піст / Фото Pixabay
Корисно ТОП-10 простих правил, які допоможуть бути в формі
Як готувати:
- Сочевицю відварюємо.
- Цибулю та моркву пасеруємо на повільному вогні, додаємо оливкову олію і часник, тушкуємо кілька хвилин.
- Сочевицю перебиваємо занурювальним блендером.
- Додаємо до сочевиці вершки, овочі, куркуму і борошно. Все солимо і перчимо.
- Випікаємо пиріг у духовці 30 хвилин за температури 180 градусів.