5 липня,
20:09
Просто та смачно: Аніта Луценко поділилася рецептом улюбленого супу
Джерело:
Інстаграм Аніти ЛуценкоУ спеку часом зовсім не хочеться їсти. Тому краще готувати щось легке з сезонними овочами.
Такою стравою є томатний суп з сочевицею. Улюбленим рецептом поділилася фітнес-тренерка Аніта Луценко.
Цікаво Як готувати 6 прийомів їжі й не витрачати багато часу: лайфхаки для схуднення
Томатний суп з сочевицею
Час приготування – 40 хвилин. В одній порції – 255 ккал.
Інгредієнти (на 4 порції):
- Овочевий або м'ясний бульйон – 1 літр.
- Червона сочевиця – 1 склянка (попередньо слід на 30 хвилин замочити в холодній воді).
- Томатний соус або томати у власному соку – 1 склянка.
- Цибуля – 1 штука.
- Селера – ½ стебла.
- Морква – ½ штуки.
- Копчені ковбаски – 100 грамів.
- Часниково-імбирна паста – 1 чайна ложка.
- Оливкова олія – до смаку.
- Сіль – до смаку.
Смачний суп сподобається і дорослим, і дітям / Фото Pixabay
Зверніть увагу Це сексуально: фітнес-тренерка показала, як зробити красиві плечі
Приготування:
- У бульйон додаємо сочевицю і доводимо до кипіння.
- Нарізаємо цибулю, селеру та моркву дрібними кубиками. Обсмажуємо з часниково-імбирною пастою на оливковій олії.
- Додаємо томатний соус і тушкуємо ще 5 – 10 хвилин.
- Додаємо овочеву суміш у бульйон і варимо на слабкому вогні близько 20 хвилин (до готовності сочевиці).
- Подавати з тонко нарізаними ковбасками.
Як приготувати суп: дивіться на відео