Як правильно запекти броколі: рецепт від відомої дієтологині
19 червня 2021,
20:43
Читать новость на русском
Джерело:
Інстаграм Світлани ФусБроколі – продукт, про користь якого говорять дуже багато. Вона багата білком і багатьма вітамінами.
Для того щоб броколі зберегла корисні властивості, її необхідно правильно приготувати. Смачним і простим рецептом поділилася дієтологиня Світлана Фус.
Важливо Що шкодить красі та молодості: 5 звичок, від яких час позбутися
Запечена броколі з часником
Інгредієнти:
- Броколі – 600 – 700 грамів (2 качани).
- Оливкова олія – 3 столові ложки.
- Часник – 4 зубчики.
- Сіль – до смаку.
- Мелений чорний перець – до смаку.
- Пармезан – 30 – 50 грамів.
- Лимон – 1 штука.
При правильному приготуванні броколі збереже всі корисні властивості / Фото Pixabay
Цікаво Неймовірно смачний салат за 5 хвилин: що потрібно та як приготувати
Як приготувати:
- Броколі розбираємо на суцвіття та викладаємо на деко, попередньо змастивши його олією.
- Додаємо масло, рубаний часник, сіль і перець. Ретельно все перемішуємо.
- Запікаємо 10 – 15 хвилин за температури 220°C.
Не забувайте, що чим довше готувати броколі, тим м'якшою вона буде. Перед подачею посипте її тертим пармезаном і полийте лимонним соком,
– резюмувала Світлана Фус.