Що швидко приготувати любителям яєць: смачний рецепт шакшуки
19 квітня 2021,
19:23
Читать новость на русском
Джерело:
Інстаграм Світлани ФусДуже багато людей обирають на сніданок страви з яєць. Однак всім знайомі рецепти швидко приїдаються та набридають.
На допомогу приходять оригінальні страви, які допоможуть урізноманітнити раціон. Одним з таких є шакшука, рецептом якої поділилася дієтологиня Світлана Фус.
Читайте Кому потрібно їсти жирну рибу і як її смачно приготувати: 2 рецепти
Шакшука
Що знадобиться:
- Яйця – 2 штуки.
- Помідори – 2 штуки.
- Часник – 1 зубчик.
- Перець болгарський – 1 штука.
- Цибуля ріпчаста – 1 штука.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Оливкова олія.
Шакшука – ідеальна швидка страва для сніданку / Фото Pixabay
Цікаво Як приготувати смачний пісний пиріг: рецепт від фітнес-тренерки
Як приготувати:
- Цибулю і часник очищаємо та дрібно нарізаємо. Обсмажуємо на сковороді.
- Додаємо дрібно нарізаний перець, очищені та нарізані часточками помідори.
- Додаємо сіль, перець і спеції за смаком і тушкуємо 15 хвилин.
- Робимо поглиблення в овочах і вбиваємо туди яйця (важливо: жовток повинен залишитися цілим). Накриваємо кришкою і готуємо до затвердіння білка.
Шакшука сподобається всім, хто любить яйця на сніданок / Фото vkuso