Шашлики з індички: дієтологиня розповіла, як корисно приготувати м'ясо з трьома видами маринаду
6 квітня 2021,
08:54
Читать новость на русском
Джерело:
інстаграм Альбіни КоміссаровоїСмачні та поживні шашлики можна приготувати й вдома, не чекаючи відкриття сезону пікніків. Дієтологиня поділилася рецептом приготування м'яса індика, яке підійде усій родині.
Лікарка Альбіна Коміссарова поділилася рецептом дієтичних шашликів з індички і запропонувала до нього 3 варіанти маринаду. А якщо хочете отримати повноцінний прийом їжі, достатньо лише додати ще хліб або лаваш та свіжу зелень.
І ще Для любителів сніданків з яєць: добірка рецептів здорових омлетів
Рецепт шашликів з індички
Інгредієнти
- Філе індички
- Для медового маринаду: 1 столова ложка меду, 1 столова ложка соєвого соусу, 1/2 столової ложки гірчиці, сіль і перець.
- Для йогуртового маринаду: 3 столові ложки грецького йогурту, зелень, 2 зубчики часнику, сіль, перець.
- Для томатного маринаду: 2 столові ложки оливкової олії, 1 столова ложка томатної пасти, сік половини лимона, 1 столова ложка меду, сіль, перець.
Спосіб приготування
- Поріжте філе великими кубиками.
- Розділіть індичку на 3 групи і промаринуйте по 30 хвилин в кожному соусі.
- На шпажки насаджуйте індичку, чергуючи з улюбленими овочами (перець, помідори чері, кільця цибулі, кабачок, баклажан).
- Запікайте у формі 35 – 40 хвилин при 180 градусах.
Читайте також Пісний салат з кіноа і грибами: як його приготувати смачно і швидко
Виходить дуже смачно, соковито і точно підійде для всієї родини!