Неймовірний салат з креветками: що потрібно та як приготувати
11 липня 2021,
10:31
Читать новость на русском
Джерело:
інстаграм Марини БоржемськоїУ літню пору багато хто воліє готувати й вживати щось легке. Найчастіше – це салати.
Салат з креветками, фетою та зеленню стане прекрасною вечерею. Рецептом поділилася фітнес-тренерка Марина Боржемська.
Цікаво Тільки поїла і вже голодна: які продукти викликають апетит
Салат з креветками
Інгредієнти:
- Листя салату – 40 грамів.
- Рукола – 30 грамів.
- Огірок – 1 штука.
- Солодкий перець – ½ штуки.
- Сир Фета – 30 грамів.
- Креветки – 70 грамів.
- Авокадо – ½ штуки.
- Кунжутна олія – 2 чайні ложки.
- Соєвий соус – 1 столова ложка.
Креветки стануть відмінною вечерею / Фото Pixabay
Читайте Названо 3 поширених помилки у харчуванні
Як приготувати:
- Руколу та листя салату миємо й викладаємо на тарілку.
- Нарізаємо огірок, солодкий перець, авокадо та сир. Викладаємо на зелень.
- Креветки відварюємо, очищаємо і викладаємо зверху.
- Салат заправляємо кунжутною олією та соєвим соусом.