Легкий десерт для спекотного літа: як приготувати желе з апельсинового соку з ягодами
29 липня 2021,
18:41
Читать новость на русском
Джерело:
інстаграм Марини БоржемськоїУ літню пору хочеться якихось легких десертів з сезонними продуктами. Наприклад, з фруктами чи ягодами.
Желе з апельсинового соку з ягодами – саме те, що потрібно. Рецептом поділилася фітнес-тренерка Марина Боржемська.
Цікаво Як приготувати морозиво з чотирьох інгредієнтів: смачна ідея для чітміла
Желе з апельсинового соку з ягодами
Інгредієнти:
- Великий апельсин – 1 штука.
- Ягоди – 100 грамів.
- Вода – 100 мілілітрів.
- Желатин – 12 грамів (замочити у 30 мілілітрів води).
- Мед або цукрозамінник – до смаку..
Половинки апельсина можна використовувати як формочки / Фото Pixabay
Читайте Жир на животі: чим небезпечний та як його позбутися
Як готувати:
- Вичавлюємо сік з апельсина і додаємо 100 мілілітрів води.
- Желатин має набрякнути (близько 15 хвилин), після чого нагріваємо його до розчинення (важливо: желатин не повинен закипіти).
- У сік додаємо мед або цукрозамінник. Змішуємо з желатином.
- Викладаємо ягоди в формочки й заливаємо соком.
- Відправляємо десерт у холодильник на кілька годин.