Яку їжу брати з собою на роботу: 3 простих і смачних рецепти
Джерело:
Інстаграм Олени КаленЩо брати з собою на роботу – питання, яке виникає у кожної господині. Хочеться, щоб їжа була смачною, а на її приготування не витрачалося багато часу.
Які страви швидко готуються і відмінно підійдуть для роботи, розповіла експертка у психології зниження ваги, консультантка з дієтологічного супроводу і здорового способу життя Олена Кален.
Цікаво Овочева тарілка: що в ній має бути
Поділюся улюбленими рецептами перекусів, які можна взяти з собою на роботу і не тільки,
– зазначила Кален.
3 рецепти для тих, хто стежить за фігурою
1. Салат з нежирного м'яса і овочів
Курячі грудку або індичку відварюємо, додаємо ¼ капустини айсберг, трохи консервованої кукурудзи, кунжут і томат. Для заправки беремо столову ложку оливкової олії, сік лимона і соєвий соус.
Смачний і ситний салат можна приготувати за кілька хвилин / Фото eda
2. Тушкована курка з овочами
Курячу грудку або стегна тушкуємо з брокколі, цвітною капустою і кабачком. Додаємо сіль і перець за смаком. Також, крім гарніру, до м'яса можна використовувати бурий рис, кіноа і баклажани.
Читайте також Схуднення до літа: ТОП-5 помилок жінок і чоловіків
3. Запіканка з кабачку
Кабачок середнього розміру, помідор і цукіні нарізаємо кільцями і запікаємо у духовці 15 хвилин. Коли овочі підрум'яняться, заливаємо їх соусом з нежирної сметани, молока і двох яєць. Зверху посипаємо тертим сиром і ставимо у духовку ще на 5 – 7 хвилин.
Кабачкова запіканка – це просто і смачно / Фото sovkusom