Як приготувати смачний булгур з куркою: покроковий рецепт від дієтологині
7 липня 2021,
19:00
Читать новость на русском
Джерело:
Інстаграм Світлани ФусБулгур – це золотиста крупа з провареної та висушеної пшениці. Вона не тільки корисна, але й смачна.
Готувати її можна по-різному – все залежить від особистих побажань та переваг. Одним із вдалих рецептів поділилася дієтологиня Світлана Фус.
Цікаво Як схуднення впливає на здоров'я: факти, які потрібно знати
Смачний булгур з куркою
Інгредієнти:
- Булгур – 200 грамів.
- Куряче філе – 400 грамів.
- Цибуля – 120 грамів.
- Морква – 260 грамів.
- Часник – 2 зубчики.
- Сіль – до смаку.
- Спеції – до смаку.
Булгур стане відмінною стравою для сім'ї / Фото 1000.menu
Читайте Запечена курка у медово-гірчичному соусі з апельсинами: як просто приготувати вишуканий обід
Як приготувати:
- Булгур замочуємо у воді на 30 хвилин і промиваємо.
- Цибулю дрібно нарізаємо й обсмажуємо на сковороді, змащеній олією.
- Нарізану моркву додаємо до цибулі й обсмажуємо ще 4 – 5 хвилин.
- Додаємо нарізане куряче філе. Обсмажуємо 5 – 7 хвилин.
- Солимо, додаємо спеції та булгур.
- Заливаємо водою і тушкуємо під кришкою 20 – 25 хвилин.