Можна їсти в піст і при схудненні: простий рецепт різотто з булгуром і овочами
Джерело:
Інстаграм Марини БоржемськоїУ Великий піст вибір страв дещо обмежений, адже слід утриматися від вживання м'ясної і молочної продукції. Також за раціоном потрібно стежити під час схуднення.
Однак це зовсім не означає, що їжа не може бути смачною. Рецептом корисної страви – різотто з булгуром і овочами – поділилася відома тренерка Марина Боржемська.
Цікаво Що потрібно встигнути зробити до літа: 7 пунктів для здоров'я і стрункості
Різотто з булгуром і овочами
Інгредієнти:
- Булгур – 200 грамів.
- Мікс заморожених або свіжих овочів (стручкова квасоля, морква, цибуля, селера, кукурудза, горошок, червона квасоля, солодкий перець) – 400 грамів.
- Оливкова олія – 1 столова ложка.
- Сіль – за смаком.
- Перець – за смаком.
- Часник – за смаком.
- Шпинат або зелень – для прикрашання.
- Помідор – для прикрашання.
Смачний булгур підійде для вживання в пост і при схудненні / Фото Pixabay
Читайте Чому болить голова під час схуднення: 4 причини, які має знати кожен
Як приготувати:
Овочі пасеруємо на антипригарній сковороді, змащеній оливковою олією, протягом декількох хвилин. Додаємо сіль, перець, часник і суху зелень за смаком. Булгур варимо і додаємо до овочів. Все перемішуємо і прикрашаємо.