Можна їсти в піст і при схудненні: простий рецепт різотто з булгуром і овочами

1 квітня 2021, 12:05
Читать новость на русском

У Великий піст вибір страв дещо обмежений, адже слід утриматися від вживання м'ясної і молочної продукції. Також за раціоном потрібно стежити під час схуднення.

Однак це зовсім не означає, що їжа не може бути смачною. Рецептом корисної страви – різотто з булгуром і овочами – поділилася відома тренерка Марина Боржемська.

Цікаво Що потрібно встигнути зробити до літа: 7 пунктів для здоров'я і стрункості

Різотто з булгуром і овочами

Інгредієнти:

  • Булгур – 200 грамів.
  • Мікс заморожених або свіжих овочів (стручкова квасоля, морква, цибуля, селера, кукурудза, горошок, червона квасоля, солодкий перець) – 400 грамів.
  • Оливкова олія – 1 столова ложка.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець – за смаком.
  • Часник – за смаком.
  • Шпинат або зелень – для прикрашання.
  • Помідор – для прикрашання.

Смачний булгур підійде для вживання в пост і при схудненні / Фото Pixabay

Читайте Чому болить голова під час схуднення: 4 причини, які має знати кожен

Як приготувати:

Овочі пасеруємо на антипригарній сковороді, змащеній оливковою олією, протягом декількох хвилин. Додаємо сіль, перець, часник і суху зелень за смаком. Булгур варимо і додаємо до овочів. Все перемішуємо і прикрашаємо.