Як приготувати пісний овочевий салат: крутий рецепт від тренерки
28 березня 2021,
12:57
Читать новость на русском
Джерело:
Інстаграм Марини БоржемськоїУ Великий піст, не дивлячись на багато харчових обмеження, теж хочеться харчуватися смачно. Відмінним варіантом є салати.
Рецептом пісного овочевого салату поділилася тренерка Марина Боржемська.
Читайте Швидкі перекуси в мікрохвильовці: 3 крутих і смачних рецепти
Пісний легкий овочевий салат
Інгредієнти:
- Свіжий буряк – 1 штука.
- Молода капуста – ½ голівки.
- Сир тофу – 100 грамів.
- Груша – ½.
- Помідор – 1 штука.
- Лляна олія – 1 столова ложка.
- Сіль – за смаком.
- Перець – за смаком.
- Сік лимона – 2 чайних ложки.
Сир тофу можна їсти в піст – він виготовлений з соєвих бобів і нічого молочного в ньому не міститься / Фото Pixabay
Цікаво Які спеції та прянощі варто включити у раціон та чому: ТОП-5 від дієтологів
Як готувати:
Шаткуємо капусту і буряк, нарізаємо помідор невеликими шматочками, а сир тофу – кубиками. Грушу нарізаємо слайсами. Салат заправляємо лляною олією і лимонним соком, додаємо сіль і перець.
Заправити салат можна лляною олією / Фото Pixabay